Το Μαρούσι επιστρέφει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το 2009/10 και τη σεζόν της EuroLeague, δηλώνοντας συμμετοχή στα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Το Μαρούσι επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διεκδικώντας τη συμμετοχή του στους ομίλους του FIBA Europe Cup μέσω των προκριματικών!

Η ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε συμμετοχή στα προκριματικά της δεύτερης της τάξει διοργάνωσης της FIBA και μπήκε στο γκρουπ των non-seeded clubs μαζί με τη Σαρλερουά (Βέλγιο), τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), τη Νεπτούνας (Λιθουανία), τη Σταρλίτες (Μάλτα), την Κονστάντα (Ρουμανία) και την Πριεβίτζα (Σλοβενία).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Αμαρουσίου προέρχονται από το γκρουπ των seeded clubs και είναι η Ανόρθωση (Κύπρος), Μπιλμπάο (Ισπανία), Ντιζόν (Γαλλία), Φέχερβαρ, Πέγια, Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) και Ντνίπρο (Ουκρανία).

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου, εντός και εκτός έδρας. Η κλήρωση για τα προκριματικά και τη regular season θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 19 Ιουλίου.gazzeta.gr