Ο πρώτος χρονικά προημιτελικού του διπλού στο Open13 Provence μεταξύ των Πέτρου Τσιτσιπά/Μπαρτ Στίβενς και Αλεξάντερ Έρλερ/Λούκας Μέντλερ θα ανοίξουν το πρόγραμμα της Πέμπτης (12:30 GR) με το νικητήριο ζευγάρι να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Το ελληνοολλανδικό ζευγάρι, το οποίο την Τρίτη έκανε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει ακόμα περισσότερο και φυσικά να συγκεντρώσει βαθμούς, οι οποίοι στη περίπτωση του Πέτρου Τσιτσιπά είναι πολύτιμοι για την προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστούν είτε κόντρα στους Αντρέας Μις (Γερμανία) και Τζον-Πάτρικ Σμιθ (Αυστραλία), είτε απέναντι στους Φινλανδούς Πάτρικ Νίκλας-Σάλμινεν και Έμιλ Ρουσουβουόρι. 

Αμέσως μετά (14:30 GR) θα μπουν στο court οι Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και Ζίζεν Ζανγκ, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Σεμπάστιαν Κόρντα κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στο βραδινό πρόγραμμα (19:00 GR) θα παίξει ο Νο1 του ταμπλό Χούμπερτ Χουρκάτς απέναντι στον Αλεξάντερ Σεφτσένκο. Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει με το ματς του Γίρι Λεχέτσκα απέναντι στον Αρθούρ Ρίντερκνες.

OPEN13 SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)



tennis24.gr