Από νωρίς το πρωί η κίνηση για την έξοδο του τριήμερου ήταν αυξημένη. Οι εκδρομείς πήραν τον δρόμο της χαλάρωσης και εγκαταλείπουν μαζικά την Αθήνα γεμίζοντας τα πλοία για τα νησιά των Κυκλάδων.

Ο καιρός το τριήμερο φαίνεται πως δε θα είναι σύμμαχος αλλά οι εκδρομείς δε φαίνεται να πτοούνται.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι πληρότητες σε κοντινά νησιά και δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς, υπερβαίνουν το 90% και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν ακόμη και το 100%.

Η Μύκονος βρίσκεται ψηλά στην λίστα των κρατήσεων με πληρότητα 95%, στην επόμενη θέση βρίσκεται η Σαντορίνη και η Τήνος με 94%, ακολουθεί η Πάρος με πληρότητα 91% και η Μήλος με 90% των κρατήσεων να έχουν κλειστεί από επισκέπτες.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Όσοι επέλεξαν να φύγουν την τελευταία στιγμή θα βρουν ακόμη διαθέσιμα καταλύματα στη Σύρο αφού η πληρότητα φτάνει το 86 και τη Νάξο όπου η πληρότητα είναι στο 82%.

Μια τετραμελής οικογένεια που επέλεξε να φύγει σήμερα για τη Σύρο θα πληρώσει, μετεπιστροφής, 474€ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μαζί με το αυτοκίνητο.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 41.000 επιβάτες ταξίδεψαν χθες για Κυκλάδες, Κρήτη και Αργοσαρωνικό.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER