Ο παλμός των εκλογών χτυπά στο MEGA.

Με τη σφραγίδα της έγκυρης δημοσιογραφικής ομάδας του MEGA.

Η μεγάλη εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις πέντε. Σε ένα πρωτοποριακό, υπερσύγχρονο στούντιο. Η πιο υψηλή τεχνολογία, γραφικές απεικονίσεις και virtual.

Η τηλεόραση θα κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά.

«Ένας συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας δημοσιογραφικής υπεροπλίας θα χαρακτηρίζουν την τηλεοπτική εκλογική βραδιά , την τόσο σημαντική. Έχουμε φτιάξει ένα στούντιο πραγματικά πρωτοποριακό που θα το δουν οι τηλεθεατές στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής . Έχουμε δουλέψει πολύ δημοσιογράφοι και τεχνικοί για αυτό το αποτέλεσμα. Ό,τι πιο σύγχρονο τηλεοπτικά και τεχνικά θα το δούμε στον αέρα με πολλά virtual ότι καινούριο υπάρχει στην αγορά της τηλεόρασης θα το δούμε στη μεγάλη βραδιά», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης.

«Οι εκλογές στο MEGA θα είναι πράγματι εντυπωσιακές. Ετοιμάζουμε ένα πολύ μεγάλο πλατό που περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , σε led απεικονίσεις . Η ομάδα του Νίκου Τσιμούρη έχουν κάνει πάρα πολύ μεγάλη δουλειά στα γραφικά και στην εικονική πραγματικότητα εμφάνισης αποτελεσμάτων μέσα στο χώρο του σκηνικού και θα συνδεθούμε με όλα τα σημεία για την ενημέρωση των τηλεθεατών», υπογράμμισε ο Τεχνικός Διευθυντής του MEGA, Δημήτρης Τσίγκος.

Τον συντονισμό της μεγάλης εκλογικής βραδιάς θα έχει η Ράνια Τζίμα . Μαζί της ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Νίκη Λυμπεράκη και ο Στράτος Φαναράς. Επί ποδός όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του MEGA, με ρεπορτάζ, αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων, αποτελέσματα και πολλοί προσκεκλημένοι.

«Έχουμε κατοχυρώσει και έχουμε βάλει μια σφραγίδα αντικειμενικότητας την κατακτήσαμε, την κατακτήσαμε όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA. Θα δώσουμε μια τέτοια συνέχεια το βραδύ. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους Έλληνες τηλεθεατές και αυτό που θέλουμε είναι να τους καλέσουμε ανοιχτά να έρθουν στο MEGA να δουν την τηλεοπτική βραδιά», σημείωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Όταν κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 ακριβώς το MEGA θα μεταδώσει το EXIT POLL.

«Θα έχουμε πολύ εντυπωσιακά exit polls που θα δείξουμε στους τηλεθεατές. Η ομάδα η φωτιστική το έχει κάνει ο Γιώργος Τέλλος που κάνει διεθνή event και πιστεύω ότι θα δώσει μια πολύ καλή εικόνα σαν τελικό αποτέλεσμα», επεσήμανε ο Δημήτρης Τσίγκος.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη εκλογική βραδιά. Από αυτό το υπερσύγχρονο κοντρόλ θα μεταδίδονται λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις. Στο στούντιο θα χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης για τους τηλεθεατές του MEGA.

«Θα είμαστε όλοι εκεί έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας όλοι, είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης , για να κάνουμε όλη αυτή τη δουλειά, νομίζω ότι θα καταφέρουμε για εμάς είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, το οποίο θα το κερδίσουμε και αυτή τη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλέλης.

O εκλογικός μαραθώνιος στο MEGA θα ξεκινήσει στις πέντε το πρωί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Τη σκυτάλη στις 09:00 παραλαμβάνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Και στη δύο παρά είκοσι η ενημέρωση συνεχίζεται με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

megatv.com