Το σπίτι της στα Μελίσσια έγινε στόχος ληστών για 2η φορά τους τελευταίους μήνες. Λίγες ώρες πριν μπει το νέο έτος, ώρες που συνήθως επιλέγουν να χτυπήσουν οι κακοποιοί, 3 άνδρες εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οδού Τερψιθέας, την στιγμή που όλη η οικογένεια απουσίαζε και δεν άφησαν τίποτα όρθιο…

Οι 3 δράστες αφού πήδηξαν την καγκελόπορτα του σπιτιού έφτασαν στην πλαστική ντουλάπα, άρπαξαν το σκεπάρνι και έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας της κουζίνας, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

Οι τρεις δράστες, αφού έβαλαν τα κλοπιμαία σε μια μαξιλαροθήκη διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Για κακή τους τύχη αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολίες στην περιοχή, τους έκαναν σήμα για έλεγχο στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη.

Οι διαρρήκτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, μαζί και τα κλοπιμαία, χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα, και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν.

Έψαξαν μέχρι και στην κατάψυξη

Με συναγερμούς, κάμερες ασφαλείας παντού και κάγκελα στα παράθυρα προσπαθούν οι κάτοικοι των Μελισσίων να κρατήσουν μακριά από τα σπίτια τους τους διαρρήκτες.

Δύο φορές έχουν μπει διαρρήκτες και στο σπίτι της κυρίας Άσπας. Οι φωτογραφίες από το τί είχε αντικρύσει επιστρέφοντας είναι αποκαλυπτικές το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, όλοι οι χώροι του σπιτιού ανάστατοι. Συνολική λεία… κοσμήματα αξίας 60.000 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.megatv.com