Τοίχοι έχουν καταρρεύσει. Κλιματιστικά έχουν εκσφενδονιστεί. Τζάμια αυτοκινήτων έχουν σπάσει. Το παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι έχει ισοπεδωθεί.

Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Ήταν 4.30 τα ξημερώματα όταν μια ισχυρή έκρηξη τρομοκράτησε τη γειτονιά στο Μενίδι.

Από την ισχύ της έκρηξης, στο ταβάνι δημιουργήθηκε με μεγάλη τρύπα, ενώ ο χώρος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής ερευνώντας τα στοιχεία για να μπορέσει να δοθεί μια κατεύθυνση στην έρευνα και να διαπιστωθούν τα αίτια πίσω από αυτή την έκρηξη.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βομβιστική επίθεση, ενώ στα χέρια των αρχών είναι και ένα βίντεο – ντοκουμέντο, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το βίντεο έχει καταγράψει, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, μια μοτοσυκλέτα με δυο άτομα να πλησιάζει το παλιό ξυλουργείο και αμέσως μετά να ακούγεται η έκρηξη. Κάτοικοι με δάκρυα στα μάτια περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που βίωσαν.

Πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενο για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την έκρηξη στο Μενίδι. Προσωπικές διαφορές ή ίσως κάποιο κύκλωμα που ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, και τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και κάτοικοι της περιοχής, δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER