«Οι πληγές αυτές είναι ανοιχτές δεν θα κλείσουν ποτέ είναι μια πληγή που δεν κλείνει θα την κουβαλάς για πάντα μαζί σου. Η οικογένεια έχει διαλυθεί κάνουμε μεγάλο αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας γιατί έχουμε ακόμα ένα παιδί και μας χρειάζεται», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Θανάσης Σουλούκος.

Ο χρόνος για τους γονείς του μικρού Μάριου σταμάτησε στις 8 Ιουνίου του 2017. Όταν το 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο προαύλιο του σχολείο του στο Μενίδι. Η ημέρα της σχολικής γιορτής μετατράπηκε σε ημέρα θρήνου για όλη την Ελλάδα.

6 χρόνια μετά

Στο εδώλιο θα βρεθούν 6 χρόνια μετά δυο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι ανήλικος ενώ αυτός που φέρεται να έριξε την φονική βολή με το 9άρι όπλο είναι ήδη στη φυλακή για ληστείες κι άλλα αδικήματα.

«Εγώ το λέω από την πρώτη στιγμή το φωνάζω εδώ και πέντε χρόνια ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ένοχοι είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου».

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, παρά την τραγωδία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Κρότοι από πυροβολισμούς και αδέσποτοι κάλυκες δεν έχουν σταματημό.

«Τα δύο εγγόνια μου πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Ανησυχούμε. Ανησυχούμε αν θα γυρίσουν τα παιδιά στο σπίτι γιατί αυτό το φαινόμενο είναι καθημερινό».

«Έχει περάσει πάρα πολύ καιρός και αυτό που με στεναχωρεί και με θυμώσει στην περιοχή συνεχίζονται και πέφτουν πυροβολισμοί συνεχόμενοι. Όλη νύχτα γλέντια μέχρι το πρωί απόψε κάλεσα 2 φορές την αστυνομία. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει λύση θέλουμε λύση. Κάθε μέρα ακούγονται πυροβολισμοί που θα βγει αυτή η κατάσταση;», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Δικαιοσύνη για μένα και την οικογένειά μου κοπέλα μου δεν υπάρχει το παιδί μας το έχουμε χάσει δεν γυρίζει πίσω», συμπλήρωσε ο άτυχος πατέρας.

Η δίκη των δύο κατηγορουμένων θα προσδιοριστεί από τις δικαστικές αρχές κατά απόλυτη προτεραιότητα.



megatv.com