Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχολιάζοντας την κλήρωση που έφερε την ομάδα του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανέφερε πως δεν ξέρει καλά τους Ισραηλινούς τονίζοντας πως η ομάδα του θα προχωράει βήμα-βήμα.

Ιδιαίτερα βατή ήταν η κλήρωση της φάσης των 16» του Conference League για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να καλούνται να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την κλήρωση αυτή σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Ισπανό μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Δεν γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, ούτε τους παίκτες. Στα προκριματικά δεν θα είναι εύκολα, πρέπει να προσέχουμε πολύ. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα έχουν πάει καλά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι και μεγάλοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλοι είναι σχεδόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε».

Για το ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού στη χθεσινή αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος ζήτησαν το ευρωπαϊκό: «Αυτό είναι το κακό. Όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα νομίζουμε ότι είναι όλα μαύρα, όταν κερδίζεις τα θέλεις όλα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Βήμα-βήμα πιστεύω πως θα προχωρήσουμε».

Για το ότι το πρώτο ματς είναι στο φαληρικό γήπεδο: «Στη θεωρία είναι κακό. Το δεύτερο παιχνίδι πρέπει να γίνεται στην έδρα σου για να έχεις την ώθηση των φιλάθλων. Για μένα δεν έχει σημασία καμία, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στις δυο έδρες».



gazzeta.gr