Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν του MLS δύο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Λος Άντζελες Γκάλαξι και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν στο MLS, εξασφαλίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του (1-1) στην έδρα της LA Galaxy. Ο Αργεντινός σταρ ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η ομάδα της Φλόριντα κυριάρχησε στην κατοχή, αλλά κατάφερε μόλις πέντε σουτ στην εστία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ μόλις 13 λεπτά μετά την σέντρα, αλλά ο Κάλεντερ είπε «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Πούιγκ.

Στο 75ο λεπτό ο Γιόβελιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λος Άντζελες, όμως στο 88′ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ντελγάδο με δεύτερη κίτρινη και λίγο αργότερα ο συνήθης ύποπτος, Λιονέλ Μέσι, μετά από συενργασία με τον Τζόρντι Άλμπα από αριστερά, έκανε την προβολή στην κίνηση, κι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.





gazzeta.gr