Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσε η μητέρα του 16χρονου Μηνά, όταν δέχθηκε κλήση στο κινητό από τον γιο της, ο οποίος ήταν ένας από τους 52 μαθητές που βρισκόταν στο λεωφορείο που πήρε φωτιά, το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά την έξοδο της Εγνατίας προς το Μέτσοβο.

«Μυρίζει έντονα καμένο»

Οι μαθητές επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν ολοκληρώσει την σχολική τους εκδρομή στην Κέρκυρα, όταν περίπου στις 14:40 μία μαθήτρια αντιλήφθηκε τη μυρωδιά του καμένου, γεγονός το οποίο μοιράστηκε και με τους φίλους της, αν και εκείνοι δε συμφωνούσαν μαζί της.

«Παιδιά μυρίζει έντονα καμένο» επέμενε, και άμεσα ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου, όπως και τον διευθυντή που έτυχε να τους συνοδεύει στην εκδρομή.

«Τα αντανακλαστικά της συμμαθήτριας του γιου μου ήταν εκπληκτικά. Όταν άρχισε να μυρίζει το καμένο το είπε πρώτα στους συμμαθητές της και μετά μπροστά στον οδηγό και διευθυντή», λέει, μιλώντας στο MEGA, η Μίκα Γεωργιάδη, μητέρα ανήλικου επιβάτη.

«Θα μπορούσα να πω ότι τα παιδιά μετά τα Τέμπη, έχουν θορυβηθεί πάρα πολύ. Σταμάτησαν άμεσα το λεωφορείο, δεν υπήρξε κανένας πανικός».megatv.com