Ο Τόμας Μίλερ βγήκε μπροστά μετά την οδυνηρή ήττα της Μπάγερν από τη Λεβερκούζεν και προέβη σε αυτοκριτική για την εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο.

Μεγάλο πλήγμα στη μάχη του τίτλου δέχθηκε η Μπάγερν στην «BayArena», καθώς η Λεβερκούζεν μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι κορυφής και με το τελικό 3-0 ξέφυγε στο +5 από τους Βαυαρούς.

Μετά το ματς ο Τόμας Μίλερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έβγαλε στη σέντρα εκείνον και τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως η προβληματική εικόνα της ομάδας δεν βαραίνει μονάχα τον Τόμας Τούχελ.

«Μας λείπει θάρρος. Πρέπει να θυμηθώ τα λόγια του Όλιβερ Καν εδώ. Έχουμε «κολλήσει», δεν έχουμε ελευθερία. Αυτό λείπει από το παιχνίδι μας. Κάποιες φορές πρέπει να μιλήσεις για τους παίκτες. Δεν αφορά μόνο τον προπονητή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή η ήττα πιθανότατα θα προκαλέσει ακόμα περισσότερους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της Μπάγερν αναφορικά με το μέλλον του Τούχελ, ο οποίος μετά και από αυτή την ήττα βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.



gazzeta.gr