Ο Νίκολα Μίροτιτς παραμένει στο «κάδρο» για την Παρτιζάν και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Σερβία, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικοινώνησε με τον πολιτογραφημένο Ισπανό φόργουορντ για να τον πείσει να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Με δεδομένη την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα όταν βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί πλέον το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού.

Ο έμπειρος φόργουορντ κλείνει πρόωρα τον κύκλο του στο Palau Blaugrana αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να μαζέψει το μπάτζετ της (σ.σ. είχε λαμβάνειν 11 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν) και η περίπτωσή του έχει έλθει στο προσκήνιο για αρκετές ομάδες της EuroLeague.

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Μίροτιτς βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αρμάνι, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ενώ σημερινό δημοσίευμα της Kurir αποκαλύπτει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικοινώνησε απευθείας με τον πρώην NBAer πριν από μερικές ημέρες ώστε να τον πείσει να παίξει στην Παρτιζάν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίροτιτς ικανοποιήθηκε με τις πληροφορίες που άκουσε και ζήτησε χρόνο από την Παρτιζάν μέχρι να πάρει την τελική απόφασή του.



gazzeta.gr