Η δράση συνεχίζεται την Τρίτη στο Μόντε Κάρλο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν, στο 3ο παιχνίδι του κεντρικού court για τον 2ο γύρο. O Νο1 του ταμπλό αγνοεί τον τίτλο στο Μονακό από το 2015, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα έχει φτάσει μόλις 2 φορές μέχρι τα προημιτελικά (2017, 2019), μετρώντας στις τελευταίες του 3 συμμετοχές μόλις 2 νίκες. 

Το πρόγραμμα στο Court Rainier III θα ανοίξουν στις 12:00 GR ο Άλεξ ντε Μινόρ, κόντρα στον πρωταθλητή του 2014, Σταν Βαβρίνκα για τον 1ο γύρο, στη μόλις πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, ενώ αμέσως μετά (όχι πριν τις 13:30 GR) ο αναγεννημένος από τον τίτλο του στο Μαρόκο την περασμένη Κυριακή, Ματέο Μπερετίνι θα παίξει κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, σε ένα ακόμα παιχνίδι για τη φάση των “64”

Μετά το παιχνίδι του Τζόκοβιτς με τον Σαφιούλιν θα ακολουθήσει αυτό των Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Σεμπάστιαν Όφνερ για τη φάση των “32”, με τον Γερμανό να έχει ρεκόρ 3-0 απέναντι στον Αυστριακό, χωρίς να χάσει set, στο τελευταίο ματς του προγράμματος στο κεντρικό court. 

Στο Court des Princes την αυλαία θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Σεμπάστιαν Κόρντα με τον φιναλίστ του 2022, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα για τον 1ο γύρο, ενώ στη συνέχεια ο Χούμπερτ Χουρκάτς, που έρχεται με τίτλο από το Εστορίλ τη περασμένη Κυριακή (πρώτος χωμάτινος στην καριέρα του) θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο, αλλά και επικίνδυνο Βρετανό, Τζακ Ντρέιπερ. 

Ακολουθεί το παιχνίδι του Γκαέλ Μονφίς απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον, για τη φάση των “64”, ενώ στη συνέχεια σε μια αναμέτρηση του 2ου γύρου, ο Λορέντζο Μουσέτι θα αντιμετωπίσει τον Άρθουρ Φις, με τους δύο παίκτες να κλείνουν το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court. 

Στις 12:00 GR στο Court 2 θα παίξουν για το 1ο γύρο, ο Ζινζέν Ζανγκ και ο Μάρκος Γκιρόν, ενώ λίγο αργότερα ο Νίκολας Τζάρι θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό και ημιφιναλίστ του τουρνουά στο Μαρόκο την περασμένη εβδομάδα, Τόμας Μαρτίν Ετσεβέρι με τον νικητή να κοντράρεται στον 2ο γύρο με τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Στο τελευταίο ματς της ημέρας στο Court ο Μπόρνα Τσόριτς θα παίξει απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τον Τσόριτς να θέλει τη ρεβάνς από τον Στρουφ για τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον 1ο γύρο του φετινού Indian Wells. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr