Το κουβάρι των γεγονότων για τη δολοφονία αλλά και για τις πράξεις του 50χρονου ασφαλιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, αρχίζει να ξετυλίγεται.

Το θύμα είχα αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από πολλά άτομα. Ο δικηγόρος των θυμάτων, Παναγιώτης Διαλυνάκης, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Έχω μιλήσει με πολλά θύματα, του θύματος. Η 47χρονη του είχε δώσει χρήματα και ήταν ένα από τα πρόσωπα που μαζεύτηκε μαζί με άλλους στο γραφείο του, λίγες μέρες πριν το θάνατό του. Τα χρήματα που πήρε ο 50χρονος ασφαλιστής  είναι πάρα πολλά, πάνω από 10.000.000 ευρώ. Ο τρόπος που κατάφερε να τα αποσπάσει από τα θύματά του ήταν μέσω μιας νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας που είχε στο χώρο  στον χώρο των ασφαλειών καθώς είχε μεγάλες διακρίσεις και μεγάλο πελατολόγιο. Έτσι, ερχόταν σε επαφή με άτομα ώστε να επενδύσουν», και συνέχισε λέγοντας:

«Η όλη διαδικασία ήταν παράνομη και θα μπορούσε να το αντιληφθεί κάποιος πολύ εύκολα καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις και τα χρήματα δίνονταν στο χέρι και όχι μέσω τραπεζικού συστήματος. Η μόνη εξασφάλιση που είχαν οι επενδυτές ήταν μια υπεύθυνη δήλωση, που τους έγραφε πότε θα τους επιστρέψει».

Τι ζητάνε τα θύματα

Μέχρι στιγμής, τα άτομα είναι πολλά και αυτό που επιζητούν είναι να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Ο κ. Διαλυνάκης αναφέρει πως κανένα από τα άτομα που ξυλοκόπησαν το θύμα τις προηγούμενες μέρες δεν έχει σε επαφή μαζί του και δεν ανήκει στα άτομα που εκπροσωπεί αλλά ένας γνωρίζει την 47χρονη και ξέρει πως και εκείνη έδινε χρήματα στον ασφαλιστή.

«Εμείς αυτό που θα ζητήσουμε είναι να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί ώστε να δούμε που πήγαν τα χρήματα. Έτσι, θα μπορέσουμε να δούμε εάν υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονται.».megatv.com