Μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη (19.1.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με σύμφωνη γνώμη του 6ου ανακριτή και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή καθώς ο βασικός ισχυρισμός της είναι πως δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον 50χρονο.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

«Αυτό που έχω να πω είναι πως γίνεται μία πολύ μεγάλη έρευνα από τις ανακριτικές Αρχές, ο ανακριτής είναι πολύ έμπειρος, αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα ενώπιόν του. Δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει ακόμη στη δικογραφία, η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα λύσει το βασικό ερώτημα της αιτίας θανάτου. Είναι ερωτήματα που εάν απαντηθούν θα διευκολύνουν πολύ τη θέση της εντολέως μου» δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης λίγο μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισής της.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα.megatv.com