«Δεν προκάλεσα την απόφαση του 50χρονου να αυτοκτονήσει. Στο βίντεο ακούγεται να μου λέει: ‘’Σε παρακαλώ, σκότωσέ με. Σκότωσέ με, σε παρακαλώ. Σκότωσέ με’’. Το ζητούσε ο ίδιος. Εγώ όμως δεν μπορούσα να το κάνω. Έκλαιγα και του έλεγε ‘’δεν μπορώ’’. Μπορούσε να σωθεί αν το ήθελε μέχρι τελευταία στιγμή».

Θα βγει από την φυλακή η 47χρονη, λέει η δικηγόρος της αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», παρουσιάζοντας βήμα βήμα όλα τα σημεία που χτίζουν την υπεράσπισή της, που οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Κατάφερε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Κάνει υπομονή και περιμένει να αποδειχτεί αυτό που είπε εξαρχής, ότι δηλαδή ο 50χρονος αυτοκτόνησε».

Οι μαρτυρίες που θα επικαλεστεί η 47χρονη

Όπως θα πει η δικηγόρος, όλα είναι ανοιχτά και οι έρευνες συνεχίζονται. Στο στόχαστρο μπαίνει η παρουσία προσώπων στο διαμέρισμα πριν την 47χρονη.

Η ίδια καταγγέλλει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» και το βίντεο που έχει διαρρεύσει ως προϊόν συρραφής. Στο πλήρες υλικό φαίνεται πως η 47χρονη δε θέλει να σκοτώσει.

Πρόκειται για το βίντεο που σε άλλο σημείο φαίνεται να απειλεί.

47χρονη: Που πήγαν τα λεφτά, πες μου.

50χρονος: Στην ανακύκλωση. Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή.

47χρονη: Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα.

Σημείο κλειδί είναι πως σε επεισόδιο που προηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, πλήθος μαρτύρων θα καταθέσουν πως ο λογιστής ήταν υπό ψυχολογική πίεση και φόβο.

«Δεν υπήρχε σκαμνάκι & κανείς δεν μπορούσε να τον αποτρέψει»

Άλλο σημείο που ποντάρουν για την αποφυλάκιση της 47χρονης, είναι το φως που θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση καθώς όπως λένε δεν υπήρχε κανένα σκαμνάκι και ο λογιστής ήταν σε χαμηλό ύψος και απλά έριξε το βάρος του, οδηγώντας στον θάνατο του.

Όπως λένε, κανείς δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφασή του».

50χρονος: Σκότωσέ με.

47χρονη: Εγώ θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιον λόγο; Γιατί δε θα σου κάνει τίποτα η αστυνομία κι όταν περάσει όλο αυτό, θα το ξανακάνεις ρε μ@λ@κ@. Θα σε κρεμάσω.

50χρονος: Κρέμασέ με

Άλλωστε, όπως λένε, ήταν η 47χρόνη που έδωσε το βίντεο ακριβώς επειδή πίστευε πως δεν έχει κάτι να την ενοχοποιεί. Με τα νέα στοιχεία, το θρίλερ συνεχίζεται όσο την ίδια ώρα νέα κομμάτια του παζλ έρχονται στο φως.megatv.com