Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Για περισσότερες από πέντε ώρες έδινε απαντήσεις για το τι συνέβη εκείνη την μοιραία ημέρα…

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Βρέθηκα τη λάθος στιγμή στο λάθος τόπο. Μακάρι να μην πήγαινα ποτέ στο σπίτι. Εκείνος μου ζητούσε να τον βοηθήσω, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», ανέφερε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, είπε πως «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει μέρες να κοιμηθεί κτλ κτλ κτλ».

Οι γονείς της στο άκουσμα της απόφασης, λυγίζουν.

«Είναι αθώα, ήθελε θεατή για να αυτοκτονήσει ο απατεώνας».

Τι δείχνουν τα βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Απαντήσεις στο θρίλερ πάντως προσπαθεί να βρει η αστυνομία από τα βίντεο που κατέγραψε η γυναίκα με το κινητό της, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του θύματος.

Σ ένα από αυτά, η 47χρονη τον ρωτά για τα λεφτά της και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει.

47χρονη: Που πήγαν τα λεφτά, πες μου.

50χρονος: Στην ανακύκλωση…Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή.

47χρονη: Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα.

Σ ένα άλλο ο 50χρονος παροτρύνει τη γυναίκα να τον κρεμάσει.

50χρονος: Σκότωσε με.

47χρονη: Εγώ θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιον λόγο; Γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η Αστυνομία κι όταν περάσει όλο αυτό, θα το ξανακάνεις ρε μ…..α. Θα σε κρεμάσω.

50χρονος: Κρέμασε με.

Τον ξυλοκόπησαν τρεις φορές

Αίσθηση προκαλούν και τα ιατροδικαστικά ευρήματα που αποδεικνύουν ότι το θύμα λίγες μέρες πριν τον θάνατο του, είχε ξυλοκοπηθεί επανειλημμένα από ανθρώπους στους οποίους επίσης χρωστούσε χρήματα.

«Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα», είπε ένα από τα θύματα απάτης του 50χρονου ασφαλιστή.

Από την προανάκριση προκύπτει ότι το θύμα βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση, εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν για τα χρήματα που χρωστούσε και τα οποία δεν επέστρεφε στους ανθρώπους από τους οποίους τα πήρε.megatv.com