Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να θέλει να διοικήσει για δεύτερη φορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε σε ανθρώπους στο περιβάλλον του ότι θα επέστρεφε στο Ολντ Τράφορντ με τα πόδια!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «θέλει να κοουτσάρει για δεύτερη φορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» και θα επέστρεφε «με τα πόδια» στο Ολντ Τράφορντ, αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail» επικαλούμενο πηγές στο περιβάλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο 61χρονος κόουτς ήταν επικεφαλής της Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2018, κατακτώντας το Κύπελλο EFL και το Europa League στην πρώτη του σεζόν πριν από μια πικρή αποχώρηση.

Ο Μουρίνιο είναι φίλος του συνιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και, σύμφωνα με την Manchester Evening News, θα δεχόταν ευχαρίστως την ευκαιρία να επιστρέψει, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει στα πλάνα του τον πολύπειρο τεχνικό.

Φυσικά το μέλλον του Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο είναι πιο θολό από ποτέ μετά και την βαριά ήττα με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας που σηματοδότησε αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα από το 1992.

Βέβαια ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να κατακτήσει το FA Cup, με τη Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Σίτι στο Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου, επιτυχία που θα μπορούσε να εξασφαλίσει το μέλλον του.



gazzeta.gr