Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει η Λιθουανία στον προημιτελικό με τη Σερβία καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Εϊμάντας Μπέντζιους.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο τραυματισμός του παίκτη της Σάσαρι αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός με αποτέλεσμα να τον κρατήσει εκτός προημιτελικού!

Κάτι που σημαίνει ότι ο Λιθουανός τεχνικός, Κάζις Μακσβίτις, έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Mundobasket.

Συγκεκριμένα ο Εϊμάντας Μπέντζιους είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις ΗΠΑ ωστόσο είχε συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι. Όμως μετά… βίας περπατούσε την ημέρα του προημιτελικού με τη Σερβία με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τους Λιθουανούς, κάτι που αποτυπώνεται από τους αριθμούς καθώς είναι ο 5ος σκόρερ της ομάδας του με 9.4 πόντους έχοντας 75% στα δίποντα.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!



gazzeta.gr