Η «MYTILINEOS Energy & Metals» μετονομάστηκε σε «Metlen Energy & Metals» με σύμβολο έναν δυαδικό αστέρα.

Ο ήλιος και το πάλσαρ μαζί, αρμονικά και άρρηκτα δεμένα αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της διεθνούς βιομηχανικής και ενεργειακής εταιρίας ,την ακλόνητη δέσμευση για ανάπτυξη, καινοτομία και παγκόσμιο αποτύπωμα.

Η ανακοίνωση για την αλλαγή του οικογενειακού ονόματος της εταιρίας που ιδρύθηκε πριν από 116 χρόνια και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο κολοσσό έγινε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Ευάγγελο Μυτιληναίο στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας.

«Νομίζω ότι καταλαβαίνετε όλοι την απόλυτη αποφασιστικότητα και προσήλωση όλων μας για να πατήσουμε νέες κορφές που δεν έχει πατήσει ποτέ ελληνική εταιρεία», δήλωσε ο κ. Μυτιληναίος.

Η Βίβιαν Μπουζάλη, Chief Corporate Affairs & Communication Officer της Metlen είπε:

«Συνδυάσαμε την πρωταρχική πηγή ενέργειας του πλανήτη, τον ήλιο, με τον συμβολισμό ενός πάλσαρ, ενός περιστρεφόμενου αστέρα νετρονίων που εκπέμπει δέσμες ενέργειας από τους πόλους του, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ισχυρά φαινόμενα στο σύμπαν».

Με ηγετική θέση στους κλάδους της μεταλλουργίας και της ενέργειας, επικεντρωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία η Μetlen δραστηριοποιείται στις αγορές και των πέντε ηπείρων σε 40 χώρες και το ταξίδι στον κόσμο συνεχίζεται με δυναμισμό και ανανεωμένη εταιρική εικόνα.



megatv.com