Ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τουρνουά της Ντόχα, στο οποίο θα επιστρέψει μετά από τον νέο του τραυματισμό που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από το Australian Open. 

Ο 37χρονος Ισπανός, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram επιβεβαίωσε την επιστροφή του στις προπονήσεις και μάλιστα με “μεγάλη ένταση” όπως έγραψε ο ίδιος. 

“Είμαστε εδώ. Επιστροφή στις προπονήσεις…με μεγαλύτερη ένταση”, έγραψε ο Ναδάλ. 

Όλα αυτά μετά λίγες ημέρες μετά από τις δηλώσεις του προπονητή του, Κάρλος Μόγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αποκατάσταση του 22 φορές major πρωταθλητή πηγαίνει όλο και καλύτερα, αν και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν από εδω και πέρα θα πρέπει να είναι προσεκτικά. 

Ο Ναδάλ επέστρεψε στη δράση, μετά από ένα χρόνο, στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν, όπου τραυματίστηκε εκ νέου στην αναμέτρηση με τον Τζόρνταν Τόμπσον στα προημιτελικά γνωρίζοντας παράλληλα την ήττα. 

Αν και υπήρξαν εκτιμήσεις ότι ο Ισπανός θα επιστρέψει στα χωμάτινα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής, τελικά η ομάδα του αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ντόχα, ενώ είναι άγνωστο αν αγωνιστεί και στο Ντουμπάι (wild card) καθως το όνομά του βγήκε απο τη λίστα συμμετοχών. 

To Qatar ExxonMobil Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19-24 Φεβρουαρίου. 





tennis24.gr