Ο Ράφα Ναδάλ, με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social εξήγησε τους λόγους που αποσύρεται από το φετινό Wimbledon. Ο 38χρονος Ισπανός επίσης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Μπάσταντ όπου θα είναι το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

“Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα μου στο Roland Garros, ρωτήθηκε για το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα. Χθες ανακοινώθηκε ότι θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στους τελευταίους μου Ολυμπιακούς Αγώνες.”

“Λόγω αυτού, πιστεύουμε ότι το καλύτερο για το σώμα μου είναι να μην αλλάξω επιφάνεια και να συνεχίζω να παίζω στο χώμα μέχρι τότε. Γι’ αυτόν το λόγο θα λείψω από το φετινό Wimbledon. Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να ζήσω φέτος την υπέροχη ατμόσφαιρα αυτού του εκπληκτικού γεγονότος που θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου όπως και οι υπέροχοι Βρετανοί φαν που πάντα με στήριζαν. Θα μου λείψετε όλοι.”

“Προκειμένου να προετοιμαστώ καλύτερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παίξω στο τουρνουά του Μπάσταντ της Σουηδία. Ένα τουρνουά που έχω παίξει παλαιότερα στην καριέρα μου και όπου πέρασα υπέροχα τόσο εντός, όσο και εκτός court.”, κατέληξε ο Ισπανός. 





tennis24.gr