Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι ανάμεσα στον Κριστόφ Γκατιέ και τον Πάουλο Σόουζα για τη διαδοχή του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση τεχνικού στη Νάπολι. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδήγησε την ομάδα στην ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του τρίτου πρωταθλήματος, όμως αποφάσισε να μείνει για μια χρονιά εκτός πάγκων.

Ο διοικητικός ηγέτης του κλαμπ, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε πει πως εξέταζε 20 υποψήφιους προπονητές και στη συνέχεια η λίστα έφτασε τους… 40, όμως πλέον έχουν μείνει δυο υποψήφιοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportmediaset» τα φαρβορί την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Κριστόφ Γκατιέ και ο Πάουλο Σόουζα.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Νάπολι και έχει συμφωνήσει, όμως το συμβόλαιο του έχει ρήτρα ύψους 1.3500.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Κριστόφ Γκατιέ απολύθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν και κυκλοφορεί ως ελεύθερος, αλλά οι απολαβές του είναι σαφώς μεγαλύτερες από του Πορτογάλου. Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.

gazzeta.gr