Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που επιστρέφει από 3-0 στα play-offs του NBA, αλλά μπορεί να χρειαστεί να το κάνουν δίχως τη συνεισφορά του Μάλκολμ Μπρόγκντον, όπως στο Game 7.

Οι Μπόστον Σέλτικς στοχεύουν στην απόλυτη ανατροπή απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, αφού μετά το εντυπωσιακό φινάλε του Game 6 επέστρεψαν στο 3-3, έχοντας χάσει τα τρία πρώτα ματς.

Οι τελικοί της Ανατολής ολοκληρώνονται απόψε τα ξημερώματα (3:30), όμως οι δύο «μονομάχοι» έχουν τα δικά τους προβλήματα. Οι Σέλτικς δε γνωρίζουν κατά πόσο θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Με πρόβλημα στο δεξί χέρι ο γκαρντ των Κελτών δεν αγωνίστηκε στο Game 6 της σειράς ενώ είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να φορέσει σορτσάκι στο Game 7. Στην προηγούμενη αναμέτρηση συμμετείχε μονάχα στο shootaround της ομάδας του.

Από πλευράς Μαϊάμι, βέβαια, το απουσιολόγιο δεν είναι άδειο. Ο Γκέιμπ Βίνσεντ δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί στο Game 5 μετά από ένα διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και παραμένει στη λίστα των αμφίβολων για τον «τελικό» των τελικών της Ανατολής, την ώρα που οι Ολαντίπο και Χίρο είναι στα πιτς εδώ και καιρό.



gazzeta.gr