Η ομάδα του LSU κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA Γυναικών, αλλά δεν σκοπεύει να επισκεφθεί τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λευκό Οίκο!

Το LSU επικράτησε με το εντυπωσιακό 102-85 απέναντι στους Χοκάις και κατέκτησε το φετινό τίτλο στο NCAA Γυναικών. Μόνο που οι νικήτριες δεν σκοπεύουν να κάνουν το καθιερωμένο ταξίδι στο Λευκό Οίκο.

Το μέλος του LSU, Είντζελ Ρις επιχείρησε να εξηγήσει την ομαδική απόφαση. Και την ίδια στιγμή αποκάλυψε και κάτι ακόμα. Στο Ντάλας, για τον τελικό, ήταν και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν.

Και ενώ ζήτησε να επισκεφθεί το LSU στα αποδυτήριά του πριν από την αναμέτρηση, έλαβε αρνητική απάντηση. Η Ρις εξήγησε ότι δεν ήθελαν να μιλήσουν με την Τζιλ Μπάιντεν εξαιτίας των προβλέψεων που έκανε ο Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν!

Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, ο εκάστοτε Πρόεδρο γεμίζει το δικό του bracket για την March Madness. Συνήθως με αποτυχία, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία όσων το επιχειρούν.

Στο δικό του ο Μπάιντεν είχε αποκλείσει το LSU από νωρίς, κάτι που δεν άρεσε στις αθλήτριες της ομάδας και γι’ αυτό προχώρησαν στην άρνηση προς την Τζιλ Μπάιντεν.

Όσο για την επίσκεψη; Ένας ακόμα λόγος για την άρνηση είναι και η παρουσία των Χοκάις, με την Τζιλ Μπάιντεν να καλεί στο Λευκό Οίκο και την ηττημένη ομάδα.gazzeta.gr