Τρία λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων τα άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται για τα αιματηρά επεισόδια, που προκάλεσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (7/8), με αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ.

Φορώντας χειροπέδες και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μπλούζες, οι συλληφθέντες μεταφέρονται κατά ομάδες από το κτήριο της ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια των Ευελπίδων με τρεις κλούβες και ένα άσπρο λεωφορείο.

Αυτή την ώρα ο εισαγγελέας μελετάει την δικογραφία, προκειμένου να αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία που έφθασε από τις αστυνομικές αρχές περιλαμβάνει μόνο κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος των συλληφθέντων.

Σημειώνεται ότι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, για εγκληματική οργάνωση και ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος.

Στην συνέχεια, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης – πιθανότητα σε βαθμό κακουργήματος – αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίον θα ζητήσουν και θα λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, με πηγές της Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο να υποστηρίζουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει λήψη DNA, καθώς στο θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό του ενόχου.



megatv.com