Τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια σχετικά με το DNA που εντοπίστηκε στη σορό του θύματος δε βοήθησαν την Αστυνομία να προχωρήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε «τυφλό» σημείο η δολοφονία

Το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο 29χρονος βρίσκεται διπλά από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ένα μέρος το οποίο δεν προκύπτει μέχρι αυτήν την στιγμή να υπάρχει κάμερα που να έχει καταγράψει την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα από το DNA που συνέλλεξαν οι Αρχές από την σορό του κρίνονται ως μη ικανά για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Για αυτόν τον λόγο, εάν και ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα κινητά τηλεφωνά των συλληφθέντων, το βάρος πέφτει στα ευρήματα από την ανάλυση των συσκευών που είχαν στην κατοχή τους οι Κροάτες χούλιγκαν.

Στα κινητά των συλληφθέντων υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να έχει καταγραφεί βίντεο που να βοηθά τις Αρχές στην αποκάλυψη του δράστη.

Συνεχίζεται ο εσωτερικός έλεγχος στην ΕΛ.ΑΣ

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται ο εσωτερικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ για το επιχειρησιακό φιάσκο που κατέληξε στη φονική συμπλοκή, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας τα «ΝΕΑ», δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες καρατομήσεις αξιωματικών άμεσα με έκτακτες κρίσεις τα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.



megatv.com