Στην προημιτελική φάση του Atlanta Open προκρίθηκε ο Κέι Νισικόρι, μετά τη δύσκολη νίκη του σε δύο κλειστά σετ, επί του 18χρονου Κινέζου, Νο156 στον κόσμο, Σανγκ Ζίντσανγκ.

Ο 33χρονος Ιάπωνας που αγωνίζεται στο πρώτο του ATP Tour τουρνουά μετά από 21 μήνες, έπαιξε πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε 6-4, 7-6(3) του νεαρού αντιπάλου του, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού στην 8αδα με τον Τέιλορ Φριτς.

Το πρώην Νο4 και νυν Νο439 της παγκόσμιας κατάταξης, κάλυψε άψογα το γήπεδο και πήρε τους περισσότερους κρίσιμους πόντους, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό του comeback στο tour.

“Ήταν πολύ δύσκολη μάχη αλλά ήμουν ενθουσιασμένος μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα πολύ καλά σήμερα στο court και ειδικά που έπαιξα βράδυ” είπε στην on-court συνέντευξή του ο “Σαμουράϊ”.

Λίγο νωρίτερα, το Νο1 του ταμπλό Τέιλορ Φριτς, δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Γίμπινγκ Γου με 6-4, 7-6(5) και συνεχίζει την προσπάθεια κατάκτησης του δεύτερου τίτλου του στη σεζόν, μετά το Delray Beach Open.

Ο 25χρονος Αμερικανό, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε διπλό set point του Κινέζου στο 4-5 του 2ου σετ και ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά.

Το εισιτήριο για τους “8” εξασφάλισε και ο Τζέι Τζέι Γουλφ με νίκη 7-6(7), 6-3 επί του Μαξίμ Κρεσί, με τον Αμερικανό να αντιμετωπίζει τον Ντόμινικ Κέπφερ στα προημιτελικά της πατρίδας του.

 

 

ATLANTA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

 




tennis24.gr