Η εικόνα που έβγαλε η Νέα Σαλαμίνα στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο. Ειδικά μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να επανέλθει στο ματς και δέχθηκε μία βαριά ήττα. Μία ήττα η οποία ουσιαστικά έχει εκμηδενίσει τις πιθανότητες για εξάδα και πλέον το μυαλό όλων είναι στο ματς με την ΑΕΛ την Πέμπτη αλλά και στη Δικαστική.

Εκεί όπου μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και αποφάσεις σχετικά με την τύχη του αγώνα Νέα ΣαλαμίναΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, όπου είχε διακοπή μετά και τη ρίψη κροτίδας από οπαδό του ΑΠΟΕΛ. Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης είναι αυτός ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση αφού λάβει υπόψη όλα όσα θα έχει μπροστά του. Στη Νέα Σαλαμίνα είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας είχε διακοπεί με υπαιτιότητα του ΑΠΟΕΛ και περιμένουν να δικαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και η επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών αναμένεται να δώσει λύσεις και βοήθειες για να έρθει αυτή η βελτίωση. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μπορεί να βρέθηκε και αυτός στο στόχαστρο της κριτικής μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, αλλά υπερασπίστηκε τους παίκτες για τα ατομικά λάθη που έγιναν και τους προστάτευσε.

Οι ίδιοι παίκτες είναι ουσιαστικά που φέτος έχουν φέρει την ομάδα να διεκδικεί μέχρι και εξάδα και το να γίνεται τόσο έντονη κριτική είναι και άδικο για την όλη φετινή προσπάθεια. Το ματς με την ΑΕΛ στη Λεμεσό που ακολουθεί δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και το τρίποντο.



gazzeta.gr