Ένας νεαρός αναγκάστηκε να βγει ραντεβού με μια κούκλα του σεξ αφού τερμάτισε στο τέλος του πρωταθλήματος Fantasy Football.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα πρωταθλήματα Fantasy Football είναι μια σοβαρή υπόθεση και γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικά χάρη στα κίνητρα για τον νικητή και τις… συνέπεις για τον ηττημένο. Δυστυχώς για ένα παλικάρι που τερμάτισε στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα του, η τιμωρία ήταν απίστευτα ταπεινωτική.

Έπρεπε να πάρει μια κούκλα του σεξ που λεγόταν Shelley σε ένα ραντεβού και φυσικά το βίντεο με την έξοδό τους έγινε viral στο TikTok.

Το περίεργο αυτό δίδυμο βγήκε για ένα ρομαντικό γεύμα με κοτόπουλο, τσιπς και κόκκινο κρασί και όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε πολλά βλέμματα από άλλους πελάτες και μέλη του προσωπικού στο εστιατόριο, με τους φίλους του που κάθονταν μερικά τραπέζια πιο πέρα ​​και τεκμηριώνουν το όλο θέμα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Εκείνος υπέστη τις συνέπεις της ήττας του αλλά δυστυχώς το ραντεβού του τελείωσε άδοξα καθώς τόσο εκείνος όσο και η φουσκωτή σύντροφός του εκδιώχθηκαν.

Είμαστε σίγουροι ότι το παλικάρι σίγουρα θα σκεφτεί πολύ περισσότερο την επόμενη σεζόν του στο Fantasy όσον αφορά την επιλογή της ομάδας και του αρχηγού.

@jhamlz

Thanks for the mems Shelley

♬ Run Boy Run – Woodkidgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER