«Σίφουνας» απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν ο Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας με 6-2, 6-3 στα προημιτελικά του Nordea Open. O Ρώσος σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση Κορία – Τσερούντολο.

Ο αγώνας, αντικειμενικά, δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Ο Ρώσος από την αρχή της αναμέτρησης ήταν κυριαρχικός, με τον Ζβέρεφ να αδυνατεί να βγάλει αντίδραση. Χαρακτηριστικό γεγονός της άνετης επικράτησης του Ρούμπλεφ είναι τα τρία breaks έναντι κανενός από τον Γερμανό.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ποτέ δεν δήλωσε παρών στο ματς απέναντι στον Ρούμπλεφ. Στατιστικό που το επιβεβαιώνει αυτό είναι τρία διπλά λάθη, αλλά και ο ένας άσος έναντι έξι του Ρώσου.

Νωρίτερα, ο Κάσπερ Ρουντ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Σεμπάστιαν Όφνερ. Ο Νορβηγός επικράτησε με 6-3, 6-4, του Αυστριακού και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, ο Κάσπερ Ρούντ έκανε από την αρχή τις διαθέσεις του σχετικά με την υπόθεση πρόκριση. Ο 24χρονος τενίστας στο πρώτο set χρειάστηκε ένα break στο 6ο game για να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση με 6-3.

Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο, με τη διαφορά ότι χρειάστηκε ένα ακόμη game για να κλείσει το set. Εκεί, ο Ρουντ… έσπασε στο τρίτο game το service του αντιπάλου του. Έτσι, έβαλε και τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση, καθώς στα επόμενα games δεν έχασε με τις μπάλες στα χέρια για να έρθει η νίκη με 6-3, 6-4.

Ο Ρουντ στα ημιτελικά του Nordea Open θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουζέτι.

GSTAAD OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)




tennis24.gr