Ο Lando Norris μπορεί να τερμάτισε στην τρίτη θέση στην Αυστρία, αλλά ο νεαρός Βρετανός οδηγός ένιωσε ότι έχασε τη δεύτερη θέση ως αποτέλεσμα ενός συμβάντος με τον Sergio Perez της Red Bull.

Ο Perez προσπαθούσε να προσπεράσει τον Norris λίγο μετά από το Αυτοκίνητο Ασφάλειας, επιχειρώντας την ενέργεια στο εξωτερικό της στροφής 4. Ο Perez δεν είχε άλλο χώρο και κατέληξε στα χαλίκια, με τον Norris να παίρνει ποινή πέντε δευτερολέπτων ως αποτέλεσμα. Εκτίοντας την ποινή στο pit stop, ο Norris κατέληξε να βρίσκεται πίσω από τον Valtteri Bottas και τερμάτισε ακριβώς πίσω από τη Mercedes στην καρό σημαία.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό, ήταν συναρπαστικό, αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί θα έπρεπε να είμαστε στη δεύτερη θέση», εξήγησε ο Norris μετά τον αγώνα.

«Νόμιζα ότι ο πρώτος γύρος ήταν πραγματικά αγωνιστικός, προσπάθησε να έρθει από την εξωτερική, το οποίο είναι λίγο χαζό και βγήκε μόνος του εκτός πίστας. Δεν τον έσπρωξα, οπότε δεν ξέρω, είμαι απογοητευμένος, αλλά είμαι επίσης ευχαριστημένος με την τρίτη θέση. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό.»

«Νομίζω ότι είχαμε καλό ρυθμό, μπορούσα να συμβαδίζω μαζί τους, ακόμα και στον βρώμικο αέρα αλλά όχι αρκετά για να μπω στο DRS. Μόλις πλησίασα το ένα δευτερόλεπτο άρχισα να παλεύω πάρα πολύ. Στο τέλος τα κατάφερα! Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε εκεί και να τους ανταγωνιζόμαστε, πιθανώς την πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αγώνων της Mercedes και των Red Bulls, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την επόμενη φορά.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER