Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και την εξέλιξη που έχει ο ΟΦΗ ανέφερε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Βόλο (0-0) ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube για το ερχόμενο παιχνίδι ενώ μίλησε και για την βελτίωση που έχει η ομάδα.

«Προετοιμαζόμαστε για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και πραγματικά καταλαβαίνω ότι το να παίζουμε εκτός έδρας με αυτή την ομάδα, ειδικά μετά την τελευταία της νίκη, δεν θα είναι εύκολο, όμως πιστεύω στην ομάδα, σε αυτά που κάνουμε μέσα στι γήπεδο και στο πόσο εξελισσόμαστε μέσα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι.

Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Στο τελευταίο παιχνίδι μας απογοήτευσαν οι χαμένες ευκαιρίες που είχαμε, καθώς δημιουργήσαμε πολλές παραπάνω από αυτές που χρειαζόμασταν για να νικήσουμε τον Βόλο. Εδώ που βρισκόμαστε δεν έχει σημασία αν παίζουμε κόντρα στον Παναιτωλικό ή στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα, πρέπει πάντα να παίζουμε με στόχο τη νίκη.

Να έχουμε τη νοοτροπία, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, να παίζουμε καλά, να δίνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Κατανοούμε όλο και περισσότερο τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, τα επίπεδα φυσικής κατάστασης βελτιώνονται και παράλληλα υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορούμε να βελτιώσουμε.

Όπως ανέφερα μετά το τελευταίο παιχνίδι, ειδικά στην αμυντική λειτουργία, πως αλλάζουμε ως ομάδα, πως κλείνουμε τις ζώνες, στο επιθετικό κομμάτι, πως υποδεχόμαστε την μπάλα μεταξύ των γραμμών. Στον τελευταίο αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες αν περνούσαμε την μπάλα μεταξύ των γραμμών με καλύτερο τρόπο.

Για αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε δουλεύοντας σε αυτούς τους τομείς και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».gazzeta.gr