Απλός, μπαλαδόφατσα, αλλά και το άγχος του ρίσκου!

Όποιος μιλήσει με άτομα που έχουν δουλέψει μαζί με τον Νούνιες ή ξέρουν τον παίκτη τονίζουν ότι είναι ένας ήσυχος και φιλικός χαρακτήρας. Είναι ευγενικός και θα σταματήσει εάν του ζητήσουν selfies οι οπαδοί. Απλός, δεν αποζητά ακριβά πράγματα. Όταν τον ρώτησαν οι συμπαίκτες του γιατί δεν αγοράζει ένα σούπερ κινητό, αυτός απάντησε: «Θέλω μόνο να τηλεφωνώ κι αυτό μπορώ να το κάνω με φθηνότερα κινητά».

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν επίσης για έναν παίκτη που είναι απίστευτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και βελτιώνεται με όποιον τρόπο μπορεί. Μόλις πήρε μεταγραφή στην Αλμερία για παράδειγμα, προσέλαβε τον δικό του διατροφολόγο και τον δικό του προπονητή για φυσική κατάσταση και προετοιμασία. Αυτό τον οδήγησε σε μεγάλη βελτίωση και πολύ καλούς αριθμούς.

Υπάρχουν βέβαια και οι αμφιβολίες. Εάν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της μίας σεζόν αρκούν για να σταθεί κάποιος σε ένα τοπ πρωτάθλημα, όπως η Premier League. Τα στατιστικά και το background του όμως δίνουν μία πολύ καλή προοπτική.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Το Smarterscout ως πλατφόρμα δίνει στους παίκτες βαθμολογίες από το μηδέν έως το 99 για διάφορες ιδιότητες και δεξιότητες. Σε αυτήν την περίσταση υπάρχει μία κλίμακα για το πως μπορεί να προσαρμοστεί ο Νούνιες στη Premier.

Η πλατφόρμα αυτή τον βαθμολογεί πολύ ψηλά όσον αφορά στα προσδοκώμενα γκολ από τη δημιουργία σουτ (74 στα 99) και το πως θα δημιουργήσει με τη μπάλα (91 στα 99), γεγονός που δείχνει πόσο συμβάλλουν οι ενέργειές του στις ευκαιρίες της ομάδας του. Έχει επίσης ταχύτητα για να ξεφύγει και να κάνει το σουτ (ένταση σουτ: 88 στα 99).

Δεν είναι τόσο δραστήριος στον αέρα (στις εναέριες μονομαχίες έχει 11 στα 99). Ενώ ντριμπλάρει πολύ δεν είναι εξαιρετικός στο να κρατάει τη μπάλα: η βαθμολογία του εδώ είναι μόλις 11 στα 99. Οι ολοκληρωμένες πάσες του είναι στο 54%.

Ο Κλοπ θα βρει απέναντι του έναν παίκτη που ξέρει από πού ήρθε. Είναι προσγειωμένος. Δεν είναι εγωιστής αλλά θα τα δώσει όλα για να πετύχει και να είναι στο αγωνιστικό επίκεντρο.

Πηγές: The Athletic, The Times,.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER