Βαθιά υπόκλιση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον Γιάνικ Σίνερ, λίγο μετά την ήττα από τον Ιταλό στον τελικό του Miami Open.

Ο 32χρονος Βούλγαρος που έκανε ένα από τα καλύτερα τουρνουά της καριέρας του, αποκλείοντας κατά σειρά τους Χουρκάτς, Αλκαράθ και Ζβέρεφ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ολοκληρωτικότητα του Γιάνικ Σίνερ τον οποίον χαρακτήρισε τον κορυφαίο τενίστα αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

“Σε αυτή τη φάση, ξεκάθαρα ο Γιάνικ παίζει απίστευτο τένις. Βλέπεις πόσο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος είναι. Ο τρόπος που χτυπάει τη μπάλα, δεν έχει καμία αμφιβολία για το παιχνίδι του. Δεν χρειάζεται να τον συγκρίνω με κάποιον άλλον παίκτη. Είναι απλά η εποχή του.

Αν μπορεί να παίξει καλύτερα; Δεν ξέρω… Εκείνος θα το δείξει. Αλλά παίζει τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στο ίδιο υψηλό επίπεδο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο” είπε χαρακτηριστικά ο Ντιμιτρόφ μετά την ήττα με 6-3, 6-1 από τον 22χρονο Ιταλό, το βράδυ της Κυριακής.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Σίνερ, ο Ντιμιτρόφ δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει περισσότερο ώστε την επόμενη φορά να βρει τον τρόπο να κερδίσει τον υπερφορμαρισμένο Ιταλό.

“Νιώθω ότι πολλά από τα παιχνίδια του, καταλήγουν έτσι. Η ταχύτητα του παιχνιδιού του είναι σε άλλο επίπεδο. Όμως, όπως λέω πάντα, ο καθένας έχει τις αδυναμίες του. Ίσως την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσω, να κάνω κάτι διαφορετικό. Σήμερα, δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τα χτυπήματά του. Για κάποιο διάστημα τα πήγαινα καλά αλλά κέρδισε όλες τις κρίσιμες μπάλες. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Τόσο απλά.

Όταν παίζει με τέτοια αυτοπεποίθηση ή έχει προβάδισμα με break, γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αντίπαλος και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις” πρόσθεσε.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW

tennis24.gr