Ο Κουίν Σνάιντερ κοουτσάρει τους Τζαζ από το 2014 και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο ωστόσο το μέλλον του στην άκρη του πάγκου της Γιούτα είναι αβέβαιο.

Ο 55χρονος Κουίν Σνάιντερ ανέλαβε τους Τζαζ πριν από οκτώ χρόνια και επί ημερών του οι «Μορμόνοι» μετρούν έξι συμμετοχές σε playoffs, δίχως όμως να καταφέρουν να προχωρήσουν πέρα από τα ημιτελικά της Δύσης.

Φέτος αποκλείστηκαν στην α’ φάση από τους Ντάλας Μάβερικς με 4-2 νίκες και πλέον η παραμονή του Σνάιντερ στην άκρη του πάγκου μόνο ως δεδομένη δεν πρέπει να λογίζεται, μολονότι ο έμπειρος κόουτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Έπειτα, λοιπόν από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων με το management του οργανισμού, το μέλλον του στην άκρη του πάγκου είναι αβέβαιο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Adrian Wojnarowski, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει κλείνοντας τον κύκλο του στη Γιούτα έπειτα από μια οκταετία.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Σνάιντερ βρίσκεται στους πάγκους από το 1992-93, αρχικώς ως ασίσταντ κόουτς των Κλίπερς. Οι Τζαζ ήταν η πρώτη δουλειά του στη λίγκα ως head coach.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER