Πολύ άτυχος ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος τραυματίστηκε μόλις στο δεύτερο πόντο της πρεμιέρας του με τον Τιάγκο Μοντέιρο στο Rio Open και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Το Νο1 του ταμπλό, γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο σε μια μπάλα του Μοντέιρο στο wrong foot στο ξεκίνημα του ματς και αφού δέχθηκε τις περιποιήσεις του φυσιοθεραπευτή, προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 games, ο 20χρονος άσος αποφάσισε να εγκαταλείψει, νιώθοντας έντονο πόνο στο πρησμένο του πόδι.

 

 

“Δεν ξέρω ακόμα. Αύριο θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι. Οι φυσιοθεραπευτές μου είπαν ότι δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό. Ήταν άσχημο, ένιωσα άσχημα. Ένιωθα πόνο από τη στιγμή που έπεσα. Ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω το ματς. Οι γιατροί μου είπαν να συνεχίσω για μερικά games να δούμε πως θα αισθανόμουν. Ένιωθα πόνο και δεν μπορούσα να κινηθώ καλά. Γι’αυτό επέλεξα να εγκαταλείψω” είπε ο Κάρλος Αλκαράθ αμέσως μετά.

 

Η εικόνα του αστραγάλου του δεν ήταν καλή, μόλις λίγα λεπτά από την πτώση. Το σημείο πρήστηκε έντονα

 

Ο Μοντέιρο στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Φελίπε Μελιγκένι Άλβες, ο οποίος νωρίτερα σημείωσε την πρώτη ATP νίκη στην καριέρα του επικρατώντας του Πέδρο Κατσίν με 6-2, 3-6, 6-3. 

Από την άλλη, ο Αλκαράθ θα χάσει άλλους 300 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στο Νο1 και πλέον απειλείται από τον Γιάνικ Σίνερ που βρίσκεται στο Νο3 σε απόσταση 535 βαθμών.

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

 





tennis24.gr