“Είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους στο paddock”

Λέγεται ότι ο ομόσταυλός σου είναι ο πρώτος σου αντίπαλος, αλλά μπορεί να είναι και φίλος. Αυτή είναι η περίπτωση των Pecco Bagnaia και Jack Miller, οι οποίοι ξεκίνησαν να μοιράζονται το γκαράζ πριν από τέσσερα χρόνια, στην ομάδα της Pramac και στη συνέχεια προχώρησαν μαζί σε αυτό της επίσημης ομάδας της Ducati.

Σήμερα είναι η στιγμή του αποχαιρετισμού με την επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του Αυστραλού στην KTM από την επόμενη χρονιά. Ο Pecco θέλησε να τον αποχαιρετήσει στο Instagram.

“Είναι πραγματική τιμή για μένα που μοιράζομαι το γκαράζ μαζί σου αυτά τα τέσσερα χρόνια. Είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους στο paddock και ένας από τους πιο ταλαντούχους και ταχύτερους αναβάτες. Έχουμε πολλές μάχες ακόμα μπροστά μας στην πίστα, φίλε μου. Καλή τύχη   σε αυτή τη νέα περιπέτεια, είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις μεγάλη ικανοποίηση! Ευχαριστώ, Thriller”, έγραψε o Bagnaia.

Ο Jack απάντησε αμέσως: “Ευχαριστώ, φίλε, η χαρά μου ήταν να σε βλέπω να μεγαλώνεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν πολλές καλές στιγμές”.

mgp.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER