Σε πολύ όμορφο κλίμα, γεμάτο με αισιοδοξία για το μέλλον του ΙΟΠ και με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 η επίσημη εκδήλωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, μετά τον καθαγιασμό των υδάτων, στην οποία τιμήθηκαν οι Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 και οι πρωταθλητές του Ομίλου. 

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, Γιάννης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημαντικότητα της συνεχούς στήριξης των αθλητών μας αλλά και την έναρξη προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς του 2024, την συνεργασία του Ομίλου με την Πολιτεία, τα μελλοντικά ναυταθλητικά δρώμενα, τις συνεχείς δράσεις στήριξης των ευάλωτων συνανθρώπων μας μέσω του αθλητισμού ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αρμόδιους Υπουργούς, τους Φορείς και τους συνεργάτες του Ομίλου για την ουσιαστική στήριξη τους στο σπουδαίο έργο των αθλητών μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωστας Κατσαφάδος, τ. Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σταυρούλα Αντωνάκου και Χάρης Ρώμας, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αξιότιμοι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Μελάς, Νόνη Δούνια, η ιδρύτρια του ανθρωπιστικού οργανισμού Humanity Greece κ. Γεωργία Παράσχου, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλα Ζυγούρη, από την ΕΣΟΑ η κ. Βιργινία Κραβαριώτη καθώς κορυφαίοι αθλητές, μέλη και  φίλοι του Ομίλου. Την Τελετή συνόδευσε μουσικά, όπως όλα αυτά τα χρόνια η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

 Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις τους οι αθλητές:

 1. Παύλος Καγιαλής(OLY)/Γιάννης Ορφανός κατ. 49er
 2. Λάμπης Γιαννούλης/Ελένη Γιαννούλη κατ 420
 3. Παναγιώτης Σωτηρίου/Σίμος Μιχαλόπουλος κατ.420
 4. Γιώργος Τσουλφάς/Νίκος Ροδουσάκης κατ. 49er
 5. Ιακωβίνα Κερκέζου/Δανάη Γιαννούλη κατ. 420
 6. Μελίνα Παππά/Σίμος Μιχαλόπουλος κατ.470
 7. Κολοκοτρώνης Πάρις κατ. Optimist
 8. Θανάσης Λάχανης/Γιώργος Μιχαλόπουλος κατ. 420
 9. Βάλια Συρίγου κατ. ILCA 4
 10. Στέλιος Σωτηρίου με πλήρωμα Κύνθια Σκοτιδά, Χρήστο Κηφίδη, Κώστα Τριδήμα, Ράνια Βέργου κατ. J24
 11. Mιχάλης Μπελέγρης, κυβερνήτης σκάφους CODEZERO κατ. ΑΘ ORC A PERFORMANCE
 12. Σπύρος Κανάρης, κυβερνήτης σκάφους ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ, κατ. ORC SPORT
 13. Βασίλης Παπουτσόγλου/Αιμιλία Τσουλφά (OLY) κατ.470
 14. Δημήτρης Σουρλατζής/Νίκος Σουρλατζής κατ. 420
 15. Δημήτρης Μπήτρος/Κλειώ Σουλιώτη κατ. 420
 16. Κων/νος Μιχαλόπουλος, κυβερνήτης σκάφους LIGHTNING
 17. Άγγελος Βασιλάς, κυβερνήτης σκάφους LIGHTNING.

  Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοσιογράφος της Καθημερινής κ. Σπυριδούλα Σπανέα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER