Σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Χονγκ Κονγκ θα δοθούν οι πρώτοι τίτλοι της νέας σεζόν, όπου την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι 5 τελικοί σε άνδρες και γυναίκες. 

Η Αυστραλία έχει την…τιμητική της καθώς υπάρχει δράση τόσο στο Σίδνεϊ, όσο και στο Μπρίσμπεϊν, όπου θα διεξαχθούν οι 3 από τους 5 συνολικά τελικούς της ημέρας. 

Στο Σίδνεϊ και συγκεκριμένα στο United Cup, η εκπληκτική Γερμανία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, θα αντιμετωπίσει την αήττητη στη διοργάνωση Πολωνία της Ίγκα Σφιόντεκμ με την Νο1 του κόσμου να ανοίγει το πρόγραμμα του τελικού απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου Αντζελίκ Κέρμπερ σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 08:30 GR. 

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 10:00 GR) θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει το διπλό μικτό που θα επιβεβαιωθεί λίγο πριν από την έναρξη του. 

UNITED CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

Οι άλλοι δύο τελικοί επί αυστραλιανού εδάφους θα είναι στο Μπρίσμπεϊν, εκεί όπου η Αρίνα Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα στις 06:30 GR, ένα χρόνο περίπου μετά από την αναμέτρηση τους στο Australian Open. 

Αμέσως μετά από τον τελικό των γυναικών θα ακολουθήσει αυτός των ανδρών με τον Νο1 του ταμπλό, Χόλγκερ Ρούνε να παίζει απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (08:30 GR) με τους δύο φιναλίστ να μετρούν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

Στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας η κάτοχος του τίτλου, Κόρι Γκοφ θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτολίνα (06:00 GR), ενώ τέλος στο Χονγκ Κονγκ ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει απέναντι στον Εμίλ Ρουσουβουόρι στον τελικό που θα ξεκινήσει στις 10:00 GR. 

ASB CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+11h)

HONG KONG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

 



tennis24.gr