Για τη νέα του ομάδα τον Βόλο, την παλιά τον ΠΑΣ, αλλά και τον Μάρβιν Πίρσμαν τον πρώην συμπαίκτη, μίλησε ο Αντώνης Οικονομόπουλος.

Το νέο απόκτημα του Βόλου μιλώντας στο Metropolis ανέφερε τα εξής: «Μου παρουσιάστηκε ένα πρότζεκτ πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Βόλου. Μόνο και μόνο για την ταυτότητα της ομάδας, που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και τόσο οργανωμένη, κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει εκεί. Μου αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Έμαθα να παίζω έτσι στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Οι στόχοι στον Βόλο θα είναι υψηλοί, αλλά μετά την τριετία στον ΠΑΣ νιώθω πιο ώριμος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον ΠΑΣ υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις, παικτών και προπονητή. Εύχομαι φυσικά τα καλύτερα σε όλους. Ήμασταν οικογένεια. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά βγάζει παίκτες και Έλληνες και ξένους. Έπαιξε ρόλο ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν ο ίδιος κορμός. Ολα τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε κάθε πλάνο. Τα αποδυτήρια ήταν τέλεια, όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν προσωπικότητα. Γι’ αυτό και είχαμε επιτυχημένη χρονιά».

Για τον Πίρσμαν ανέφερε: «Συστάσεις πολλές δεν χρειάζονται. Συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τη αρχή. Είναι άψογος επαγγελματίας, αναγνωρίζω την ποιότητά που έχει σαν άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει και εμένα. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και θεωρώ ότι θα διαπρέψει και στο νέο ξεκίνημα που κάνει. Από την πρώτη του μέρα μέχρι την τελευταία στον ΠΑΣ ήταν ένας κύριος. Αποδεδειγμένα πλέον είναι επιτυχημένος, δεν χωράει αμφισβήτηση».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER