Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Άντονι Ιραόλα επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί αρκετά στο προσκήνιο για πάγκο του Ολυμπιακού είναι αυτό του Άντονι Ιραόλα.

Ο 40χρονος προπονητής έκλεισε μία τριετία στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, ωστόσο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει σε λίγες εβδομάδες και ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε από την πλευρά του πως ο δρόμος του με τη Ράγιο θα χωριστεί, τονίζοντας πως η απόφαση δεν έχει να κάνει με κάποια άλλη ομάδα.

Ο ίδιος μέτρησε 134 παιχνίδια στον πάγκο του κλαμπ, κερδίζοντας την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια στην πρώτη του σεζόν.

Χαρακτηριστικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου, είπε: «Ναι, όπως ξέρετε ήδη δεν θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις, ούτε συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, είτε για χρήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχω ωραία γεύση στο στόμα μου από αυτά τα τρία χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να φύγω.

Η ομάδα προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Και οι δύο πλευρές ήμασταν ειλικρινείς. Η απόφαση δεν έχει να κάνει με άλλη ομάδα. Ήταν πολύ όμορφα εδώ, από τις 5-6 Ιουνίου θα σκεφτόμαστε για άλλα πράγματα».



gazzeta.gr