Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το τιμώμενο πρόσωπο της 17ης Σεπτεμβρίου και ήδη μια επιβλητική αφίσα κοσμεί το ΣΕΦ για να θυμίζει σε όλους το μεγάλο ραντεβού.

Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη έχει προγραμματιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανοίξει τις πύλες του ώστε ο Ολυμπιακός να τιμήσει τον εμβληματικό αρχηγό του με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχει ήδη βγάλει προς πώληση τα εισιτήρια, ώστε οι φίλοι του Πειραιωτών να κλείσουν θέση στο σπουδαίο ραντεβού ενώ μια επιβλητική αφίσα κοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμή του Θρυλικού αρχηγού και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Από σήμερα και ως τη μέρα που θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του V-Span, στο φουγάρο του ΣΕΦ θα είναι κρεμασμένη η συγκεκριμένη αφίσα για να θυμίζει σ’ όλους το μεγάλο ραντεβού. Μια αφίσα που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας. Άλλωστε σαν ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, ήταν η καριέρα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη».gazzeta.gr