Δεδομένα θα υπάρξει μία αλλαγή στη λίστα του Ολυμπιακού από τον Κορμπεράν. Τι περιμένει ο Ισπανός από τον Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν πιο ορθολογικό καταρτισμό στην ευρωπαϊκή του λίστα για τα play-off του Europa League. Με άλλα λόγια, το φυσιολογικό έγινε με την είσοδο του Βρουσάι και γενικότερα με τους παίκτες που δηλώθηκαν σε αυτή. Η απορία ήταν μία. Αυτή είχε να κάνει με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Αυτός θα είναι η αλλαγή που θα έχε η λίστα του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές πριν αναχωρήσει η αποστολή Για Κύπρο. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν είναι βέβαιο αν θα εξαντλήσει αυτό το δικαίωμα. Διότι, η αλήθεια είναι πως σκέφτεται να κάνει σίγουρα μία αλλαγή. Άγνωστο αν θα υπάρξει και δεύτερη.

Με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τους τραυματισμούς του το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Πάρα ταύτα ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν ανάμεσα στους παίκτες που δηλώθηκαν για να αγωνιστούν απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν προλαβαίνει να παίξει κάποιο από τα ματς. Μόλις την εβδομάδα της ρεβάνς είναι προγραμματισμένο να γυρίσει στις προπονήσεις.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα βγει από τη λίστα και τη θέση του θα πάρει ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ναι, ο Αμερικανός δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι υγιής. Ο Κορμπεράν θεωρεί πως αν τον χρειαστεί κάποια λεπτά μπορεί να εκμεταλλευτεί την έκρηξή του και το «ένας εναντίον ενός». Μέχρι την πρώτη αναμέτρηση άλλωστε θα έχει κάνει κάποιες προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα. Αυτή θα είναι η σίγουρη αλλαγή στη λίστα του Κορμπεράν. Τα απαραίτητα έγγραφα έλειπα και δεν μπήκε στη λίστα εξ’ αρχής ο Ντε Λα Φουέντε..

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει με τον Χουάνγκ

Η συγκεκριμένη μεταγραφή έγινε πριν καιρό. Δεν προκάλεσε ιδιαίτερο θόρυβο, αλλά ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις. Μην αποδειχθεί και η καλύτερη μεταγραφή στο τέλος Κρατήστε το αυτό. Δίνει το κάτι διαφορετικό, πάει την μπάλα μπροστά, γενικότερα προσφέρει μια ηρεμία με τις μεταβιβάσεις του στη μεσαία γραμμή. Μέχρι και θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί.

Στο μυαλό του Κορμπεράν, σε κάθε σχηματισμό, το «8άρι» πρέπει να έχει περισσότερες επιθετικές αρετές από ανασταλτικές. Ο Χουάνγκ κρατάει τη θέση του και απλώνει το παιχνίδι της ομάδας πολύ καλά. Οι δύο παίκτες που θέλει στη συγκεκριμένη θέση ο Ισπανός κόουτς είναι ο Χουάνγκ και ο Κούντε. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα παιχτεί μια θέση στην ενδεκάδα. Αυτό σημαίνει πως ο Μαντί Καμαρά είναι αρκετά πίσω…

 

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER