Το “My VIP Snack” για φιλάθλους συγκεκριμένων θέσεων έρχεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να εξυπηρετούνται οι φίλοι της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα δίχως να χάσουν δευτερόλεπτο δράσης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης σελίδας της παρουσιάζει στο «ερυθρόλευκο» κοινό την καινοτομία του “My VIP Snack” που θα… ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά στο κατάμεστο ΣΕΦ για το ματς της 20ης αγωνιστικής κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (20/01, 21:00).

Οι φίλοι της ομάδας που θα βρίσκονται στις θέσεις VIP και συγκεκριμένα στα τμήματα 207,208 και 209 θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν πρώτοι τη νέα εμπειρία, παραγγέλνοντας τα σνακς της επιλογής τους δίχως να αφήσουν το παρκέ από τα μάτια τους ούτε δευτερόλεπτα.

Θα πρέπει, απλώς, να σκανάρουν τον κωδικό που θα υπάρχει στη θέση τους και να παραγγείλουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους στον υπάλληλο που θα εξυπηρετεί το τμήμα αυτό. Η πληρωμή γίνεται μέσω POS και η παραλαβή γίνεται άμεσα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, υπάρχει πλάνο να γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία και σε περισσότερους φιλάθλους στο μέλλον.gazzeta.gr