Ο Ανδρέας Ντόι κι η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι κοντά στο να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον νεαρό στόπερ να λαμβάνει βελτιωμένες απολαβές.

Ο Ανδρέας Ντόι είναι από τους παίκτες που πήραν φέτος τις ευκαιρίες τους και στον Ολυμπιακό έχουν αξιολογήσει τον παίκτη, προσφέροντάς του μάλιστα νέο συμβόλαιο με αυξημένες – εννοείται – αποδοχές .

Ο 20χρονος στόπερ έκανε το ντεμπούτο του στο Ηράκλειο στο ματς με τον ΟΦΗ, με τον Μίτσελ να του δείχνει ότι τον εμπιστεύεται σε μια περίοδο ανασύνταξης για τους Πειραιώτες. Από εκείνο το ματς της 9ης Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα ο εν λόγω παίκτης μετράει με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις 23 ματς με μία ασίστ. Το νυν συμβόλαιό του εκπνέει το 2025, αλλά με τις φετινές του εμφανίσεις, απέδειξε ότι είναι μία μονάδα που έχει μπροστά της όλο το μέλλον για να εξελιχθεί και να αποδειχθεί σε ένα πολύτιμο περουσιακό στοιχείο για την ομάδα.

Και στον Ολυμπιακό έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να… φροντίζουν τους νεαρούς παίκτες που έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να προσφέρουν και στο σύλλογο, κερδίζοντας μία μεταγραφή σε ένα προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.gazzeta.gr