Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, Τζορτζ Μπάλντοκ, εξακολουθεί να είναι στο πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ – που έδειξε και σε επίπεδο Εθνικής μας ομάδας την ποιότητά του και ενώ έχει αρχίσει να καθιερώνεται ως βασικός σε αυτήν μέσω του Nations League – προέρχεται από σεζόν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 27 αγώνες, 1 γκολ και 3 ασίστ. Δεσμεύεται φυσικά με συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, με τον Ολυμπιακό πάντως να συνεχίζει να τον έχει ψηλά στις προτιμήσεις του για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κλείσει μόνο έναν δεξιό μπακ. Περιπτώσεις όπως του Τζορτζ Μπάλντοκ προορίζονται για τη θέση του βασικού και ενώ θα αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτη για τη θέση αυτή. Θυμίζουμε πως ο Λαλά έχει τεθεί εκτός των πλάνων του συλλόγου και στην προετοιμασία ξεκίνησαν οι Γιάννης Μασούρας και Ανδρούτσος. Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός για τη θέση αυτή έχει ασχοληθεί και με τον Κόουτο, που ανήκει στη Σίτι, καθώς και με τον Αβιλά Γκορντόν της Χάντερσφιλντ.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER