Ο Κένι Λαλά προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Πέδρο Μαρτινς στον Ολυμπιακό για το μέλλον του, αλλά μάταια.Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ επιχείρησε να μάθει τι μέλλει γενέσθαι προσωπικά από τον προπονητή του, αλλά οι κλήσεις του δεν βρήκαν ανταπόκριση.

H υπομονή από το board εξαντλήθηκε. Από τον προπονητή, επίσης!Σε σημείο που ήθελε να «βαφτίσει» δεξιό μπακ, τον Βρουσάι. Το touch με την εξέδρα χάθηκε τελείως μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο κύριος ολοκλήρωσε την χρονιά με 40 ματς/(μόλις) 3 ασίστ και μία σχεδόν μόνιμη αναξιοπιστία στα αμυντικά του καθήκοντα.Βάσει πηγών μας, ο Κένι Λαλά έκανε μία απόπειρα να καλέσει δις τον Πέδρο Μαρτίνς off season και αμφότερες οι κλήσεις του έπεσαν στο κενό.

Δείγμα των προθέσεων πως ο 30χρονος δεξιός μπακ είναι στην transfer list. Μάλιστα, κάμποσοι ισχυρίζονται πως η συμμετοχή του στην προετοιμασία θα ΄ναι τελείως διακοσμητική.Μία από τις επιλογές που «χρεώθηκαν» στον Μοντέστο, ως ένα από τα λάθη που έκανε πριν φύγει για τη Μόντσα!

sportime.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER