Ο Ισπανός τεχνικός έχει στον σχεδιασμό του τουλάχιστον 2 εναλλακτικές για το πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό στο αγωνιστικό σκέλος προφανώς και υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Ένα παιχνίδι που ήδη έχει σηκώσει πολλή… σκόνη κυρίως λόγω του διαιτητικού του background και των ανακοινώσεων των 2 ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό με τον ίδιο να δηλώνει στη NOVA πως πλην των Μαρσέλο και Παπέ Σισέ δεν έχει άλλα προβλήματα. Μία σκέψη που έχει ο Μίτσελ είναι για μία πιο κλασική 11άδα. Ένα πιο κλασικό και… παραδοσιακό σχήμα.

Να έχει δηλαδή τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Ροντινέι, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή να είναι οι Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και δεκάρι ο Χάμες. Στην τριάδα της επίθεσης να είναι οι Μασούρας & Μπιέλ στα άκρα και στην κορυφή ο Μπακαμπού. Βέβαια για τα δύο άκρα διεκδικούν θέση στην 11άδα και ο Κανός και ο Μπουτούτσι.

Υπάρχει και ένα ακόμα πλάνο. Ένα πλάνο με τον Εμβιλά στόπερ και τον Σαμασέκου ως εξάρι. Ως εναλλακτική για ένα τέτοιο παιχνίδι φυσικά υπάρχει και το 4-3-3 αλλά σε πρώτη φάση ο Μίτσελ επεξεργάζεται τις δύο παραπάνω αγωνιστικές εκδοχές.

Να θυμίσουμε πως στο 1-2 του α’ γύρου ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είχε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Βρουσάι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά και τριάδα μπροστά με Χάμες, Μπακαμπού και Γκάρι Ροντρίγκες. Άλλα δηλαδή πρόσωπα σε αρκετές θέσεις.gazzeta.gr