Ο Ραμόν θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο για τα αριστερά και από εκεί και πέρα νέος αριστερός μπακ θα έρθει μόνο με πώληση του Ρέαμπτσιουκ.

Σε αυτή τη φάση υπάρχει ένα δεύτερο… μέτωπο που είναι ανοιχτό για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Ραμόν Λίμα ήρθε στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά πια για τη θέση του αριστερού μπακ. Ως μία έξτρα λύση και με ένα συμβόλαιο έως το 2027. Είναι μία θέση στην οποία ο βασικός παίκτης είναι (ήταν και παραμένει για την ακρίβεια) ο Ρέαμπτσιουκ των 100 plus αγώνων με τη φανέλα του Ολυμπιακού (104 με τα χρώματα των Πειραιωτών για την ακρίβεια).

Εάν ο Μολδαβός παραχωρηθεί σε ομάδα είτε στην Ιταλία είτε στη Γαλλία ή στη Γερμανία τότε θα αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ (υπήρξε η περίπτωση του Λάτο που δεν… περπάτησε αλλά ο Ολυμπιακός έχει και άλλες λύσεις). Εάν όμως δεν καλυφθεί ο Ολυμπιακός με τις κρούσεις που θα έχει τότε το δίδυμο θα είναι Ρέαμπτσιουκ – Ραμόν και μένει να φανεί το τι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν με τον Μαρσέλο. Από και εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες που… πειραματικά μπορούν να παίξουν ως αριστερά μπακ, όπως οι Βρουσάι και Ανδρούτσος.gazzeta.gr